Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er        Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Zorgorganisatie PiTi in Nieuw-Buinen, Drenthe is op zoek naar mede-pioniers om deze mooie locatie te helpen groeien naar een educatie en ambachtencentrum waarbij natuureducatie, voedselbos, anders agrarisch bezig zijn, duurzame projecten en welzijn belangrijk zijn. Er liggen diverse kansen te wachten voor mede-ondernemers die deze mogelijkheden zien en hierin mee willen groeien waardoor er een betrekking uit kan ontstaan.

Maar voor een enthousiaste vrijwilliger staan wij ook open. We zoeken mensen met dezelfde visie & passie en kennis van de natuur (permacultuur, kringloopherstel). Een gezond zakelijk inzicht alsook organisatorisch inzicht is belangrijk hierbij. Ook is het van belang dat je affiniteit hebt met de vele activiteiten die plaatsvinden bij PiTi en de doelgroepen die er zijn. Positieve en respectvolle houding en werken vanuit gelijkwaardigheid zijn belangrijk.

Van banenteelt, voedselbos en verkoop tot creatieve en educatieprojecten en het bouwen van een ecologisch toilet. Alles is mogelijk. Verblijf op het terrein kan over gesproken worden.

Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.stichtingpiti.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Agenda

Nieuws
Programma infodagen
Avondklassen

Vacaturebank

stages
banen
vrijwilligerswerk

Bedrijvendatabase  
Warmonderhoffers

 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel