Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

kraaybeekerhofLandgoed Kraaybeekerhof biedt de mogelijkheid om stage te lopen. Wij zoeken tuinders in spé met een sociale houding die zin hebben om in de dynamische omgeving van dit landgoed mee te helpen om de tuin te laten groeien en bloeien.

 

 

 

 

Je wordt onderdeel van een leuk en gevarieerd tuinteam. Je draait mee bij het werk in de tuin, maar krijgt ook de ruimte om eigen initiatief te laten zien en eventuele stageopdrachten uit te voeren. Wij zorgen voor kundige begeleiding voor jou en maken duidelijke afspraken met je opleiding.


Volgend jaar starten we met een zelfoogsttuin. We gaan voor een zo min mogelijk kerende grondbewerkingsmethode met verhoogde bedden geïnspireerd door de market gardener JM Fortier. Alles is gericht op directe afzet.

 

Voor meer info over ons landgoed check de website

https://kraaybeekerhof.nl/landgoed/zelfoogsttuin

 

Neem gerust contact met ons op dan kunnen kijken of het past.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel