Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

schetsWij, Carien en Robert, zijn op zoek naar een rustig gelegen "boerderij" met ongeveer 3 ha grond om onze plannen te verwezelijken. Deze boerderij hoeft nog niet biologisch te zijn. 

 

 

Naast wonen zijn een biologische tuinderij (vollegrond), een yoga-praktijk en aanbieden van bezinningsplekken activiteiten die we daar willen gaan ontplooien.

Heeft u zelf een dergelijke plek die u graag door wilt geven of weet u iemand die dat heeft?Kijk op onze website: www.tuinderijdewenteling.nl
Denkt u na het lezen hiervan: Ja... Neem dan graag contact met ons op.

 

Hartelijke groet,

Carien Martens  en Robert Strikkers

 

tel.nr.: 013 5110652

e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

website: www.tuinderijdewenteling.nl 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel