Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Wij zijn al vele jaren een biologisch bedrijf(kas) gelegen in Zwijndrecht/Heerjansdam.

Met meer dan 30 verschillende gewassen op een bedrijf van een hectare is het vrij divers werk en daarom een goede plek om je te kunnen oriënteren.

 

Sinds afgelopen jaar zijn wij ook een erkend leerbedrijf voor MBO en daarom ook op zoek naar stagiaires. Ook is er naar verloop van tijd is er een vergoeding naar prestatie beschikbaar.

 

Het bedrijf is gelegen op een locatie waar geen openbaarvervoer mogelijk is daarom is eigen vervoer een pre. Het bedrijf is gelegen op de groene steeg 3335 LG Zwijndrecht

 

Voor meer informatie mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Met vriendelijke groet, Danny le Bruin

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel