Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

IMG_4157-CopiaOp nog geen tien kilometer van de Siciliaanse noord kust, in het midden van het eiland, in het Nebrodi natuurgebied, staat een schitterend stuk land te koop met honderden olijfbomen, een boerderij, schuren, machines en gereedschap voor slechts 200.000 euro. Ideaal voor de boer die op het bio dynamische eiland vloeibaar goud wil verbouwen. De bomen en de grond zijn zeer goed onderhouden volgens biologische normen.

Te koop: boerderij in de gemeente Reitano/ME Sicilië, Italië (300 meter boven zeespiegel).

Totaal oppervlak: ca 75.000 M2, gecultiveerd oppervlak ca 50.000 m2 grasland en Macchia Mediteranea 25.000 m2 met daarop ca. 500 goed onderhouden olijfbomen waarvan sommigen al eeuwen oud zijn + 22 citrusbomen.

Een aantal fruitbomen voor eigen gebruik

Jaarlijkse olijfolie-opbrengts ca. 1000 kg

Machines: Traktor New Holland TK 4020F, bouwjaar 2011 met 1130 uur en uitgerust met ploeg, frees, graafmachine, hakselaar, diepcultivator, shredder, kleine traktor met laadbak, Mod. SEP 135S, bouwjaar 1993, ca. 1000 uur, twee motorzagen en 2 bosgrasmaaiers

Voor olijfoogst zijn de volgende spullen voor handen: netten en kisten, olietanks met totale capaciteit van 1700kg.

Voor druivenoogst: een elektrische druivenpers, 2 plastic vaten (zuber) à 700 lt. voor most en tanks voor de wijn voor 750 lt.

Gebouwen: groot woonhuis ca. 250 m2, 2 etages – moet gerestaureerd worden, in de kelder bevindt zich de oude olijfmolen en pers.

Klein woonhuis van 50 m2 met twee etages, bewoonbaar en gemeubileerd en een opslag van 36 m2, een houtoven (Elektrische kneedmachine ook aanwezig).

Een privé weg, water, elektriciteit en telefoon.

 

Prijs: 200.000 euro

 

Enkele zijn foto’s bijgevoegd.

Voor aanvullende informatie en foto’s: Oscar van Woensel Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 0627092490

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel