Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

’t Leeuweriksveld bij Emmen is een kleinschalig, gemengd b.d. bedrijf met akkerbouw, vleeskoeien en, als zwaartepunt, tuinbouw. We telen zo’n 75 verschillende gewassen in de vollegrond en in tunnelkassen, hoofdzakelijk voor onze eigen abonnees en boerderijwinkel.

 

Antroposofie en in het bijzonder de antroposofische sociale idealen (de driegeleding en al wat daarmee samenhangt) zijn een belangrijke inspiratiebron voor ons en we proberen daar op diverse manieren aan te werken, stagiairs die hier interesse in hebben zijn extra welkom!

 

Wouter en Kathinka Kamphuis

Biologisch-dynamische boerderij 't Leeuweriksveld
Zandzoom 72
7814 VJ Emmen (Wilhelmsoord)
0591-381445
www.leeuweriksveld.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel