Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Ik melk dagelijks 30 Toggenburger geiten en van de melk worden rauwmelkse geitenkaasjes gemaakt. De geiten lopen het hele jaar door buiten (ze kunnen kiezen). De kaas vindt zijn weg richting veel kaasspeciaalzaken in Nederland en ook veel horeca in het hogere segment heeft de kaas op de kaart. Daarnaast sta ik veel op markten om de kaas te verkopen, en ook het vlees van de geit, verwerkt tot worst of mooie coppa/nek van de geite, lomo/nek van de geit of gedroogde en gerijpte achterbout. Ook vlees van het varken wordt verkocht, de varkens drinken de wei van de kaasproductie.

 

De boerderij is te vinden aan de Schoterlandseweg in Jubbega.

 

Ik zoek een allround medewerker. Iemand die graag wil melken, voeren, uitmesten, heining maken, traktor rijden, af een toe een timmer klusje, zich in de kaasmakerij kan redden en wie weet eens een keer op de markt wil staan.

 

Lijkt het je leuk, laat dan van je horen. Je kunt per direct beginnen. Eventueel mogelijkheid om hier te verblijven.

Vergoeding/loon mogelijk afhankelijk van kwalificaties.

Ik ben te vinden op facebook.com/doetiesgeiten.

 

Telefoon: 0516-841857 of 06-36296276

Mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Vriendelijke groet, Doetie Trinks

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel