Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Per direct heeft de groentetuin van de Stadsgroenteboer in Amsterdam een stageplaats beschikbaar. De tuin is in februari 2017 gestart en is een CSA tuin met oogstaandelen. Wout teelt op duurzame wijze zo’n 50 verschillende soorten groenten die oogstaandeelhouders zelf komen oogsten. Ook wordt er nog aan restaurants en Buurderijen geleverd.

Wil jij alles te weten komen over het telen van groenten en dat op een nieuw opgezette tuin, waar je ook direct vanalles mee krijgt over de uitdagingen die daarbij horen? De tuin is 0,4 hectare groot en er wordt intensief op geteeld. Er wordt voornamelijk in de vollegrond geteeld, maar er is ook een tunnelkas.

 

 

De werkzaamheden bestaan vooral uit zaaien, planten, onderhoud en het oogsten van planten. Hierdoor kun je van alles leren dat hoort bij de dagelijkse gang van zaken op een tuinderij. Omdat de tuin in opbouw is en nog maar net bestaat is er ook volop ruimte om mee te denken over verbeteringen in de teelt en afzetmogelijkheden. De Stadsgroenteboer heeft geen certificaten, maar teelt zonder het gebruik van kunstmest en pesticiden en alle grondstoffen, zaai- en plantgoed zijn van biologische oorsprong.

Meer informatie vind je op www.stadsgroenteboer.nl of op Facebook.

 

 

De zelfoogsttuin van de Stadsgroenteboer in de Tuinen van West is een initiatief om eten en de mens weer dichter bij elkaar te brengen. De tuin biedt de mogelijkheid meer originele en pure smaken van groenten te proeven, te zien waar het eten vandaan komt en wat ermee gebeurt voordat het op je bord ligt. Verse, lokaal geteelde en smaakvolle groenten, daarvoor moet je bij de Stadsgroenteboer zijn.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel