Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

jamboors-1Hoeve Jamboors, uit Arcen heeft weer een stageplek beschikbaar.

Wij ( Peter en Nelleke) melken op Hoeve Jamboors 2 keer per dag  55 MRY koeien op onze mooie oude boerderij in het leuke plaatsje Arcen.

Verder hebben we een groentetuin die een beetje uit de hand is gelopen, als alleen voor eigen gebruik. Dus alles wat we over hebben wordt verkocht in ons leuke winkeltje.

We hebben nog heel veel plannen, en vernieuwde inzichten zijn meer dan welkom.

 

Warm Groetje Peter en Nelleke Hegger, Arcen.

Telefoon 0610245102, www.hoevejamboors.weebly.com

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel