Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

OudErfTuinderij ’t Oud Erf zoekt een stagiaire voor de periode april – oktober. De tuinderij is voorjaar 2017 gestart in Achterveld en draait nu een half jaar. We telen ongeveer 35 verschillende soorten groenten en fruit. De tuin is 0,8ha groot en er zijn twee grote tunnelkassen. Alle afzet vind plaats door direct te leveren aan winkels en horeca in de directe omgeving.

Wie ben ik? Ik ben Pieter Struyk, 26 en geboren in de stad maar altijd al boer willen worden. Nu is deze biologische tuinderij de eerste stap. Ik wil dan ook graag jonge mensen laten zien dat het mogelijk is om te beginnen met een tuinderij/boerderij al kom je niet van een agrarisch bedrijf. Ik wil je graag meenemen in de dagelijkse gang van zaken, van alle werkzaamheden op de tuin zelf tot het plannen, bestellen, administratie bijhouden en bezorgen.  Ik wil ook graag van jou leren want er zijn ongetwijfeld verbeterpunten en wie weet heb jij de juiste oplossing in handen.

 

Ik kan je geen slaapplaats aanbieden op de tuinderij.

Wil je meer weten over wie ik ben en hoe de tuinderij eruit ziet? Kijk dan op onze website, facebook, instagram en youtube. (de linkjes kun je vinden op de website) Op de website kan je ook mijn contactgegevens vinden.

www.ouderf.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel