Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

De Ommuurde Tuin heeft dit jaar weer plek voor 2-3 deeltijd stagiaires. Op deze mooie plek tussen Wageningen en Renkum, een historisch moestuin van 1 ha en wel 400 verschillende soorten groenten en kruiden zijn we jaar rond bezig. In de zomer volop zaaien, planten, verzorgen en oogsten en in de winter meer tijd voor onderhoud, planning, bestellingen en administratie. Kijk op www.ommuurdetuin.nl voor een impressie.

 

Wil jij van alles leren over het telen van bijzondere groenten en kruiden, meedraaien in een super divers bedrijf met groenteteelt, abonnementen, directe verkoop, terras, catering, workshops en zorg, neem dan contact op met Esther 06-12583453 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel