Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

 

ulebeltBeste Deeltijd Warmonderhoffer

 

Lijkt het je leuk om parttime stage te lopen op een biologische zorgboerderij/tuinderij/kinderboerderij/milieu educatief centrum in Deventer…dan ben je aan het goede adres.

We zijn  stichting de Ulebelt. Op www.ulebelt .nl vind je meer informatie over ons.

 

Een van onze ambities dit jaar is het opzetten van een bloementuin en een permacultuur groente tuin, daarmee zijn we overigens al in volle gang. Ook zelfoogst van oa kleinfruit is bij ons in ontwikkeling. We hebben ca 200m2 aardbeien staan en een klein stukje met verschillende soorten bessenstruiken. Al onze producten worden zoveel mogelijk in eigen beheer verkocht oa via onze eigen marktkraam, ook dit is nog in ontwikkeling.

 

Voor deze zomer( 1 juli -1 oktober)  zoeken we een gemotiveerde deeltijder die het leuk vind om op de groente en bloementuin te helpen met alle voorkomende werkzaamheden ( wieden schoffelen ,oogsten, mensen aansturen etc). We werken met zorg en hulpvragers dus een sociale inborst is een pre.

We hebben een bloementuin van ca 500 m2 een groente tuin van ca 2500m2 en sinds kort een kleine tunnelkas van 4 bij 18m2 met oa komkommers en tomaten en dus ca 250 m2 kleinfruit.

 

We zitten nog in de pioniersfase , dus een flexibele en evt ondernemende houding is ook gewenst.

Je kunt je sollicitatie sturen naar Samuel Lentink ( werkbegeleider en parttime terreinbeheerder )

Email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel