Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

KG%20logo

 

Op 2 ha eigen grond worden een 50-tal teelten verzorgd voor afzet hoofdzakelijk in de eigen winkel. Er is veel en stijgende vraag uit de tussenhandel waaraan door het gebrek aan mankracht niet kan worden voldaan. Ik ben op zoek naar een volwaardig vennoot met de ambitie om op redelijk korte termijn de leiding over te nemen. Op het moment heb ik één man in dienst en verder werken er enkele losse medewerk(st)ers in verschillende statuten( seizoens of zelfstandig).

 

Voor informatie nodig hebben ben ik telefonisch bereikbaar op nummer 0032 477452983 of via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Verder is er de website en de facebookpagina : www.kempengoud.be

 

Hartelijke groet,

Jules Dhooghe

Spurrieveld 15

B2910 Essen

België

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel