Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

De Hooge Kamp

 

De Hooge Kamp zoekt voor de periode van juli tot november een ervaren tuinder die ons team wil komen versterken (± 22,8u). De Hooge Kamp is een biologisch dynamisch bedrijf van ca. 9 ha, gelegen tussen Apeldoorn en Deventer. Vanaf deze plek voorzien we ongeveer 700 klanten van hun wekelijkse groente.

 

Jouw verbintenis?
Je wilt je met de plek verbinden en de tuin mee dragen. Dat betekent dat je meewerkt aan het zaaien, planten, schoffelen, verzorgen en oogsten van alle gewassen - met ook trekkerwerkzaamheden - en de verdere werkzaamheden die hieruit voortvloeien met o.a. pakket- en marktvoorbereiding. Kortom je steekt je handen graag flink uit de mouwen.

 

Wat levert deze verbintenis?
We bieden afwisselend werk in de fijne en grove tuinbouw in een ‘jong en geïnspireerd’ team. Een plek waar jij je kennis verder kunt verbreden en verdiepen. De bijbehorende vergoeding ligt op het niveau van het minimumloon. Mogelijkheid voor incidentele overnachtingen aanwezig.

 

Interesse?
Voor meer informatie: www.hoogekamp.nl/vacature2017

Voor vragen en sollicitaties neem je contact op met Reni ter Wal (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel