Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

haarmeyer

 

Wij zoeken enthousiaste stagiaires voor ons melkveebedrijf in Witharen (gem. Ommen). We hebben 63 melkkoeien en 39 hectare grasland. We hopen in 2018 biologische melk te mogen leveren.  Je kan bij ons veel leren omtrent het omschakelproces van gangbaar naar biologisch.

Onze voorjaarsafkalvende veestapel weidt vanaf het vroege voorjaar tot laat in het najaar dag en nacht. In de wintermaanden liggen onze dames lekker in de potstal. Om zoveel mogelijk melk uit gras te halen, werken wij met een Iers graslandmanagement systeem. We werken al +/-20 jaar gentechvrij en maken gebruik van alternatieve geneeswijzen.

Wij denken en doen graag buiten de kaders en leren elke dag. Lijkt het jou leuk om samen met ons èn van ons te leren? Dan ben je van harte welkom om bij ons stage te lopen. Intern is mogelijk. We hebben een aparte woonruimte voor interne stagiaires met eigen ingang, keuken, douche en toilet.

 

 

Interesse? Stuur een mail met jouw motivatie naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , dan nemen we z.s.m. contact met je op.

Graag Tot Horens! en wie weet tot snel, groeten Gerlof & Annemiek Timmerman.

 

 

Melkveebedrijf De Haarmeyer

Gerlof & Annemiek Timmerman

Witharenweg 26

7738PG Witharen

Tel; 06-48 48 28 46

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel