Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

wijnBen jij de persoon die minmaal 3 maanden naar Frankrijk zou durven gaan? En als het bevalt langer zou willen blijven?

Wij zoeken een enthousiast persoon die kan trekker rijden en het liefst ook een spuitlicentie heeft en opzoek is naar avontuur.

Wij zijn een Nederlands gezin en telen sinds 20 jaar biologische wijndruiven en maken onze eigen wijnen aan de voet van de Mont-Ventoux in Zuid-Frankrijk.

 

 

Voor meer informatie verwijzen we je graag naar onze website.

Interesse? Stuur je CV en een korte brief waarom jij dit avontuur aandurft naar:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Domaine de Marotte

Familie Van Dijkman

www.marottevins.com

00 33 672075648 (ik spreek Nederlands)

 

A bientôt ?! Tot snel ?!

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel