Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

Lauristonbanner2Lauriston Farm Limited (www.lauristonfarm.co.uk) is een onlangs gevormde Charitable Community Benefit Society die de boerderij haar 85 hectaren Demeter gekwalificeerde grond beheerd. Het is gelegen aan de Blackwater Zeearm in Essex en loopt vanaf de zeedijk over in het zoutwater overvloedgebied. We zijn sterk conservatie gericht gezien 90 % van de boerderij gebied van bijzonder wetenschappelijk belang is.

Momenteel hebben we een kudde van 30 Shetland koeien en meer dan tweehonderd North Ronaldsay schapen. We hebben ook natuurlijke bijenkorven, een kleine groente tuin en bijna een halve hectare aan bosland. We hebben educatie activiteiten zoals rondleidingen en workshops en hebben een sterk vrijwilligers programma gaande, we zijn druk aan het bouwen aan de farm community.

 

 

We zijn van plan Berkshire varkens en Ixworth kippen te introduceren op de boerderij en willen 2,8 hectare grasland cultiveren met gewassen voor varkensvoer en groente. Ook zijn we onze zorgboerderij activiteiten aan het uitbreiden met dagbesteding voor (jong-) volwassenen met lichte tot middelmatige leermoeilijkheden.

 

 

De ideale kandidaat heeft tenminste twee jaar ervaring met Biologisch Dynamisch boeren, specifiek met dieren, en liefst een aantoonbare kwalificatie. Agriculturele basis vaardigheden zoals tractor rijden, omheining zetten, waterleidingen leggen en vee verzorging zijn nodig.

Ervaring met leven en werken in een Camphill of soortgelijke communiteit en het samenwerken op de boerderij met mensen met leermoeilijkheden zijn zeker een pre. Als Community Society teamgenoot leid je onze dagelijkse werkzaamheden samen met ons boerderijteam bestaande uit onze directeur, medewerkers en vrijwilligers.

 

 

Zelfstandige accommodatie voor individu of stel is bij de functie inbegrepen zo ook ontbijt en lunch. Er zijn nog veel andere kansen en mogelijkheden op de boerderij; in de keuken, educatie en in het werken met mensen met leermoeilijkheden die wellicht geschikt zijn voor een partner of echtgenoot. Families in overleg.

 

 

Loon is onderhandelbaar naar persoonlijke omstandigheden, maar in principe betalen we National Living Wage sinds accommodatie is inbegrepen.

 

 

Sollicitatie met CV (graag in het Engels) insturen voor 11 april 2017 sollicitatiegesprekken volgen later in de maand. Funcie begint (mid-) Juni.

Voor eventuele verdere informatie neem je contact op met Spencer Christy (Farm Director)

Tel: +44 (0) 1621 788348 Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Post: Lauriston Farm Limited, Lauriston Farm, Goldhanger, Essex CM9 8AH, UK

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel