Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

buitenleeftStadstuinderij BuitenLeeft ligt midden in het prachtige recreatiegebied Buytenhout in de Randstad. Ons initiatief is prachtig gelegen midden in Randstad tussen Delft Den Haag Pijnacker Nootdorp.

 

 

De aarde willen wij graag vruchtbaar houden in de toekomst. Daarom verbouwen wij op eerlijke wijze dus geen bestrijdingsmiddelen en kunstmest.

 

Onze tuin is 2,3 ha groot. Op de stadstuinderij tuin vind je een zelfoogsttuin gebaseerd op het CSA gedachtegoed. Een geneeskrachtig tuin die reeds  is aangelegd met veel aandacht. Een kindertuin waarin wij kinderen op een speelse manier bewust maken van eerlijke landbouw en gezond eten. Een compostplek met een compostmeester en een bloementuin die inmiddels haar eerste jaar achter de rug heeft dankzij een stagiair van de BD deeltijd opleiding.

 

Wij willen deze moestuin laten groeien naar 100 deelnemers. De belangrijkste inkomstenbron echter komt volgend jaar van werkgevers die bij ons dagprogramma’s inkopen voor werknemers . Dit onderdeel zal volgend jaar veel aandacht krijgen omdat wij er in geloven dat groen ook een verdienmodel heeft en hierdoor ook rendeert op de langer termijn.

 

Wat wij belangrijk vinden is dat jij bij ons de mogelijkheid krijgt om je verder te ontwikkelen. De ervaringen van de afgelopen van 5 jaar met betrekking tot het opzetten van een tuin en hoe je dat precies aanpakt delen wij dan ook graag met jou. Inhoudelijk, als het gaat op het vak tuinieren, zijn wij ons ook nog aan het ontwikkelen. Dus wat dat betreft zijn wij ook nieuwsgierig naar jou kijk op de natuur en eerlijke landbouw. Wij zijn er van overtuigd dat wij hoe meer mensen zich inzetten voor het beter leren kennen van de natuur hoe groter de kans dat onze bodem gezond en vruchtbaar blijft.

 

Spreekt dit je aan dan maken wij graag een afspraak met je op te kijken of er een click is en of een en ander past bij jouw persoonlijke leerdoelen en onze doelstellingen en missie.

 

Email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Margriet Knospe 06-52689039-

buitenleeft

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel