Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
beekhoeve

Vrijwilligers gezocht voor Albert Heijn buitendagen 2e paasdag

 

Via EKO Holland is ons gevraagd mee te doen aan de Albert Heijn buiten-dagen op 17 april (2e paasdag). De consumenten van Albert Heijn zijn niet altijd biologisch georiënteerd en omdat we merken dat bio-consumenten het “blinde vertrouwen” in biologisch kwijt raken is dit een goed moment om consumenten naar de boerderij te trekken en ‘biologisch’ zichtbaar te maken!!

De Beekhoeve is het biologisch melkveebedrijf van Koos en Monique van der Laan. Hier wordt gezorgd voor + 90 melkkoeien en hun jongvee. De geproduceerde melk wordt deels geleverd aan EKO Holland. De overige melk wordt verwerkt tot rauwmelkse producten: kaas, boter, hang op, yoghurt en karnemelk, die worden verkocht in de boerderij winkel of elders waar ook het vlees van eigen koeien wordt vermarkt. Er worden hobbymatig kippen en schapen gehouden. Er is een ontvangstruimte en veel aandacht om mensen te betrekken bij de boerderij; elke maand meewerkdagen, koe adopteren, wandelroutes, open dagen, vrijwilligers, vergaderingen, bijeenkomsten en familiefeestjes.

 

Een ideëel doel maar het zou goed zijn als er meer licht groene consumenten beter weten wat bio inhoud. Wie wil ons en de bio-sector helpen?

Wij zijn voor deze dag opzoek naar 2 a 3 enthousiaste vrijwilligers die het leuk vinden om tijdens een rondleiding te vertellen waarom wij kiezen voor biologisch en wat dit precies in houd.
Voor jezelf is dit een mooie gelegenheid om kennis te maken met een veelzijdig, bruisend biologisch melkveebedrijf waar met passie wordt gewerkt.  

Komt deze dag je niet uit, ook met de open dagen biologische landbouw ben je welkom (17 en 18 juni 2017).

p.s. we zoeken ook stagiares!

Met vriendelijke groeten

 

Monique van der Laan

 

Openingstijden winkel:

Ma : 18.00 – 19.30 uur

Vrij:  14.00 – 16.00 uur

Za :    11.00 – 16.00 uur

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel