Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

volle grondVoor het seizoen 2017 zijn wij op zoek naar een stagiair(e) voor de kruidentuin. Sinds vorig jaar hebben we een kruidentuin van 200 m²  waar al vele soorten kruiden verbouwd worden. We zoeken iemand die enkele dagen per week de kruidentuin wil onderhouden en uitbouwen. Eigen initiatief hierbij is zeer welkom. Enige kruidenkennis is op het bedrijf aanwezig, maar wij zijn geen kruidenspecialisten, dus je zal veel zelf moeten uitzoeken en vooral leren door te doen.

 

Over ons bedrijf:

Op Landgoed Amelisweerd bij Utrecht telen wij op één hectare een grote diversiteit aan biologische vollegronds groenten, kruiden, kleinfruit en bloemen. De afzet bestaat hoofdzakelijk uit groenteabonnementen.
Dagelijks werken we met een groep zorgcliënten en enkele vrijwilligers op de tuin.

We bieden je een gezellig team en een schitterende werkplek op een historische moestuin.

 

Er is geen gelegenheid om te wonen op het bedrijf, wel ligt de tuin op fietsafstand van de stad Utrecht en diverse treinstations.

 

Kijk op www.tuinderijdevollegrond.nl. Neem voor meer informatie contact op met Mieke Baldé:  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-52698172

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel