Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
zoeteland.jpg

 

Wil je meer leren over stadslandbouw? Het Zoete Land is een stadstuin in hartje Leiden van 3000 m2 waar groenten, kruiden, bessen en bloemen worden verbouwd. We werken volgens het CSA principe, 100 oogstdeelnemers komen wekelijks oogsten. Ook leveren we aan maatschappelijke organisaties.

 

Wij bieden een levendige en mooie plek met een professionele aanpak om te leren en werken, in een prettige sfeer.

Je werkt samen met een wisselende groep vrijwilligers onder leiding van de tuinder. Naast de tuinwerkzaamheden leer je samenwerken, begeleiden van bezoekers en het helpen organiseren van evenementen.

Er is geen mechanisatie maar wel veel aandacht voor bodemopbouw, biodiversiteit, educatie en evenementen.

We verwachten van jou de nodige inzet en zelfstandigheid. Je krijgt bijvoorbeeld de gelegenheid de verantwoordelijkheid over een gewasgroep op je te nemen.

Neem gerust contact op als je vragen hebt.

 

Voor meer informatie mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Website: www.hetzoeteland.nl

Facebook: https://www.facebook.com/hetzoeteland/

Filmpje: http://binnenstebuiten.kro-ncrv.nl/fragmenten/de-stadstuinderij-in-leiden

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel