Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

polderkolDe Polderkol is een biologisch kruidenbedrijf van 1ha. midden in het biologische landbouwgebied van Lelystad Noord. Wij telen meer dan 50 soorten kruiden en wilde planten. Dit zijn eenjarige of vaste planten. Ook verzamelen wij kruiden uit natuurgebieden zoals brandnetel, heermoes en lindebloesem. De kruiden worden op het bedrijf gedroogd en verwerkt tot diverse producten om de gezondheid te bevorderen zoals kruidenthee, zalf en massageolie.

Voor het seizoen 2017 zijn wij op zoek naar vrijwilligers of stagiaires.

 

Werkzaamheden

Je werkt mee aan alle voorkomende werkzaamheden: planten, zaaien, frezen, wieden, schoffelen, oogsten, drogen en verwerken van de kruiden.

Eventueel is het mogelijk om in het weekend mee te gaan naar een middeleeuwse markt of evenement waar wij de producten verkopen.

Behalve de werkzaamheden in de tuin kun je veel leren over de kruiden en hun

toepassing voor de gezondheid.

 

 

 

Voor meer informatie verwijs ik graag naar de website: www.polderkol.nl

Contact via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch  0320-255052.

Met vriendelijke groet, Marlies Engels

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel