Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 
marijke

 

 

Juist vanaf het begin meedraaien en meemaken hoe je een tuinderij opzet, wat daar allemaal bij komt kijken, heb ik zelf in mijn studie aan Warmonderhof meegemaakt en als heel leerzaam ervaren.

Nu kan ik zelf die kans en ruimte geven aan 1 of 2 tuinders in de leer!

 

Op een prikkelend Stadslandbouwproject met diverse kleine lokale ondernemers om me heen, zoals bijzondere varkens, restaurantje, kinderdagverblijf, banketbakker, cateringbedrijfje en farmhostel die allemaal gericht zijn op duurzaamheid, ben ik Stadstuinderij Noordoogst aan het opzetten.

Het wordt een tuinderij met een CSA-abonnementensysteem als basis. Om verbinding te maken tussen de buurt en de tuinderij.

 

Bij elkaar is het een half Ha groot waar ook een klein voedselbos op geplant is, een start met permacultuur. Ik ga dit integreren in biologisch groentetelen met vruchtwisseling.

 

Wie heeft er zin om mee te werken?

 

Je kan ook gewoon eens een dagje mee komen werken om te kijken of het bij je past!

Welkom op Stadstuinderij NoordOogst in Amsterdam Noord Tuinder Marijke Droog  0634614177

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel