Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Wij zijn…

Matthias Crum en Eline Wippert en wij boeren op de Horsterhof, een biologisch gemengd tuinbouwbedrijf aan de rand van de gemeente Duiven, nabij Arnhem. De boerderij beslaat 9 hectare, waarvan 2,5 hectare tuinbouw met een kas en tunnelkas. We beschikken over 8 koeien welke we voornamelijk houden voor de mest en gezelligheid en we hebben de ambitie om in de nabije toekomst actiever aan de slag te gaan met de vleesproductie. Naast de koeien hebben we ook een paar varkens en kippen.

Op de Horsterhof telen we vele soorten groenten welke wij direct afzetten naar de consumenten. Dit gaat voornamelijk via groentepakketten maar ook via onze boerderijwinkel waar we naast onze eigen teelt ook fruit, vlees, zuivel, brood en droogwaren verkopen. Naast onze groentepakketten leveren we ook fruittassen en eieren. Gedurende het jaar zijn er verschillende vrijwilligers en stagiaires te vinden op ons bedrijf, uit verschillende opleidingen.

Wij zijn een jong, open en leerzaam bedrijf waar je als stagiaire veel ruimte krijgt om dingen te leren en zelf op te pakken, eigen ideeën in te brengen en verantwoordelijkheid te dragen. Je kunt mee met het bezorgen van de groentepakketten, in de winkel werken, op het land, in de kas en bij de dierverzorging! Kortom, een veelzijdig bedrijf waar veel valt te leren en met een prettige sfeer. Alle bedrijfsgegevens zijn in te zien en er is eigen woon mogelijkheid voor interne stagiaires.

Lijkt het je wat en wil je graag langskomen: Neem dan snel contact met ons op!

Team Horsterhof,

Matthias, Eline, Christoffel en Eddy

Horsterstraat 1

6921 AM Duiven

www.horsterhof.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel