Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

evjegardWij, een Nederlands stel, zijn eind januari verhuisd naar Noorwegen om een biologische tuin te starten met pakketten en markten als afzet. De eerste klanten zijn al geworven.

Na de Nederlandse tuinbouw zijn we opzoek gegaan naar ruimte en hebben deze gevonden in Noorwegen. We pachten een ha land van een biologische spelt-graan teler in het Sigdal. Op dit moment moeten we alles nog op zetten, de vraag uit de omgeving is er in ieder geval.

De eigenaren van de boerderij hebben een eigen kleine permacultuur tuin en veel mensen uit de omgeving vragen naar hun groenten, alleen kunnen ze zelf de vraag niet aan door de vele andere activiteiten. Daarom hebben ze een oproep geplaatst dat er ruimte is om een biologische tuin te starten op hun bedrijf. 

Wij zoeken een enthousiaste stagiaire welke het leuk vindt om bij startende projecten betrokken te zijn. Er is ruime ervaring vanuit Nederland dus inhoudelijk kunnen we onze kennis delen. Het Noorse klimaat moeten alleen nog ondervinden ! We hebben plek voor minimaal 1 maand in de periode mei t/m september.

Voor meer informatie over de ligging en de boerdrij zie: www.evjegaard.no en voor informatie over onze tuinderij en de beginnende activiteiten zie onze facebookpagina: @evjegardgronnsaker.

Bij interesse stuur een email naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Misschien tot in Noorwegen! Floor en Anton. 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel