Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

Wij zijn op zoek naar een Allround vakbegeleider die het team Dag Activiteiten Centrum De Heihoeve wil komen versterken!

Op dagactiviteiten centrum de Heihoeve, onderdeel van Stichting Dimence, werken mensen met psychische kwetsbaarheid. De Heihoeve is een biologisch land- en tuinbouwbedrijf in Lettele. Wij bieden veelzijdige en zinvolle dagbesteding en arbeidsmatige activiteiten. Onze activiteiten bestaan uit het telen, oogsten en verwerken van groenten, tot een wekelijks gevarieerd groentepakket. Daarnaast hebben wij een kleine veestapel die samen met de cliënten wordt verzorgd. Ook verschillende onderhoudsmatige klussen van het erf/bedrijf horen er bij. Ook hebben wij kleinschalig wat creatieve activiteiten die passen bij het seizoen. Het team werkt rehabilitatiegericht en gebruikt hiervoor de methode Systematisch Rehabilitatiegericht Handelen.

 

Wat ga jij doen?
Als Allround vakbegeleider observeer, begeleid, activeer en stimuleer je de cliënt bij de uitvoering van alle activiteiten op de boerderij, zoals: tuinwerkzaamheden, administratie rondom de verzorging van groentepakketten en andere werkzaamheden passend bij de boerderij.
Je hebt hierin een actieve en ondersteunende houding, waarbij de vraag van de cliënt leidend is. Je rapporteert hierover in het zorgdossier. Je bent in staat om nieuwe initiatieven te ontplooien en deze tot uitvoering te brengen.

 

Ben jij onze nieuwe collega?
Wij zoeken een enthousiaste Allround Vakbegeleider. Verder:
- Ben je in het bezit van het MBO diploma MMZ, aangevuld met één of meerdere GGZ modules waaronder psychopathologie.
- Heb je bij voorkeur enige jaren werkervaring in de GGZ.
- Kun je goed zelfstandig en in teamverband werken waarbij je inzet toont voor gezamenlijke resultaten, realistische doelstellingen en haalbare oplossingen.
- Ben je flexibel, innovatief en kun je goed relativeren.
- Heb je inlevingsvermogen en beschik je over goede communicatieve vaardigheden en heb je een gezonde dosis geduld en doorzettingsvermogen
- Zoeken we iemand die veel affiniteit en ervaring heeft met landbouwmachines, klussen, dierverzorging, en een (tractor) rijbewijs heeft.
- Draai je 1 keer per maand een weekenddienst.

 

Wij hebben veel te bieden!
Wij bieden een uitdagende functie voor 32-34 uur per week. Daarnaast een uitstekend pakket conform de CAO-GGZ en eigen aanvullende regelingen. De functie is ingedeeld in FWG 40.

Het betreft een enthousiast team met professionele, dynamische en creatieve collega’s. Dimence hanteert een actief scholingsbeleid, gericht op verdere ontwikkeling van medewerkers.

 

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Christa Middelhoven, teamleider DAC Heihoeve op telefoonnummer 0570-665600.

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel