Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

 

2lindeBiologische Tuinderij de Twee Linden bestaat al 25 jaar. In het Brabantse Reek telen wij op een oppervlakte van 2,7 ha volle grond en in 1000 m2 tunnelkassen 40 soorten groentes. Het is een heel divers bedrijf met veel aandacht voor natuur en landschapselementen.
De groentes leveren wij aan ongeveer 650 abonnees in de omgeving en we verkopen ze uiteraard in onze uitgebreide boerderijwinkel.

Doordat we met een klein team samenwerken, doe je ruime ervaring op, om eventueel zelf een bedrijf te beginnen of ter oriëntatie binnen de biologische landbouw.

Wij zoeken iemand die met alle voorkomende werkzaamheden kan meedraaien (planten, wieden, gewasverzorging, oogsten, pakketten maken).
Betaling: Deels kost- en inwoning (woonplek is een nette caravan op het terrein) en deels een salaris. Iets later beginnen dan begin april is bespreekbaar.

 
   


Heb je belangstelling, stuur dan een berichtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..
Meer informatie over het bedrijf vind je op onze website: www.2linden.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel