Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

groene kaderDe tuinderij ligt op een prachtige plek aan de Vecht in Vreeland en is in 2012 gestart door Monique van Poppel, dit jaar met Angelique van Bruggen als medetuinder. We hebben allebei de Warmonderhof gedaan.

 

Op een halve hectare met een kleine kas verbouwen we meer dan 40 verschillende groenten. Je kan bij ons veel leren over grondbewerking, zaaien, planten, oogsten en alles wat daarbij komt kijken. Sinds vorig jaar hebben we ook bloemen die de tuinderij helemaal opfleuren, deze tak moet nog verder worden ontwikkeld dus wie weet…..

 

We werken helemaal biologisch en overwegen een SKAL certificering aan te vragen.

 

DSC_0115

Op de boerderij is een kleine tractor die vooral gebruikt wordt om te freezen en gras te maaien, verder zijn er kippen en 2 blaarkoppen die dit voorjaar een kalfje krijgen!

De groenten worden verkocht in de boerderijwinkel, aan locale cateraars en de biologische winkel Moen in Weesp. Ook hebben we groentetassen en leveren we sinds kort aan de eerste Boerenburen in Amsterdam!

 

Dus ben je onervaren en wil je allround de basis van groenteteelt leren of heb je al wat ervaring en wil je je juist ergens in verdiepen, alles kan! We stellen jouw mening en eigen inbreng zeer op prijs.

De tuinderij is lastig met openbaar vervoer te bereiken. Vanuit Amsterdam is het ongeveer een uur fietsen, volgens enkele vrijwilligers is dit zeker de moeite waard. Eventueel is er ook de mogelijkheid om vanuit Amsterdam mee te rijden.

Je bent van harte welkom om langs te komen, de sfeer te proeven en kennis te maken.

 

 

Monique en Angelique.

Nigtevechtseweg 37

3633XR Vreeland

t: 06-41313748

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

w: www.hetgroenekader.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel