Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

tuinsallandTuin Salland heeft voor seizoen 2017 plaats voor 1 of 2 deeltijd-stagiaires. Tuin Salland is een biologische tuinbouwbedrijf van 4 ha, gelegen aan de rand van Zwolle aan de Vecht.

 

 

Wij verbouwen vele soorten groenten, die allemaal in Zwolle geconsumeerd worden. Er worden geen kostbare kilometers met de groenten gereden, en dat maakt onze groente extra milieu-vriendelijk, vers, voordelig en vertrouwd. Het geeft de Zwollenaren de gelegenheid om zeer verse en vlakbij huis geteelde groentes te eten!

De meeste groenten die we oogsten zijn voor de groenteabonnementen, die we door de hele stad distribueren. We verkopen groente op onze groentekraam op de tuin (op vrijdag vanaf 13:00 en zaterdag vanaf 09:00) . Soms leveren we ook aan de Zaai-Ster, een biologische groothandel. Hier kopen we in de winter en het voorjaar ook groente en fruit in, om onze groentetassen aan te vullen.

Werkzaamheden

Je werkt mee aan alle voorkomende werkzaamheden op de tuin: zaaien (in de tunnelkas hebben we onze eigen opkweek), planten, schoffelen, frezen, wieden en oogsten.

Wij zoeken iemand die serieus door wil gaan in het tuindersvak en vooral een stevige aanpakker is.

Wat kan je verwachten?

Op de tuin krijg je volop de mogelijkheid zelfstandig te werken met veel eigen verantwoordelijkheid, maar met begeleiding. Als stagiair op Tuin Salland kan je leren en ervaren hoe het is om biologisch tuinder te zijn.

Mail of bel me als je belangstelling hebt voor deze stageplaats.

Periode

Vanaf april 2017

Heb je interesse?

Reageer dan naar tuinder: Maaike Baack (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-55137054)

Meer informatie

www.tuinsalland.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel