Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

eyckensteinlandgoedgroentenTuinderij Eyckenstein heeft voor seizoen 2017 nog plaats voor 1 of 2 stagiaires. Tuinderij Eyckenstein is een biologische tuinderij (0,7 ha) op de oude moestuin van landgoed Eyckenstein (Maartensdijk, provincie Utrecht).

In 2006 ben ik gestart met het opzetten van de tuinderij en nu is het weer een prachtige plek waar ik een grote diversiteit aan (vollegronds) groenten, klein fruit en kruiden teel.

 

Eyckenstein-tuinderijkasssen-1

Werkzaamheden

Je werkt mee aan alle voorkomende werkzaamheden: planten, zaaien, frezen, wieden, schoffelen, oogsten, spoelen, bestellingen gereed maken, verkoop groenten, verzorging teelten (o.a. tomaten en komkommers) in de grote druivenkas en twee wandelkappen, teeltplan en vruchtwisseling bespreken.

 

Wat kan je verwachten?

Op de tuin krijg je volop de mogelijkheid zelfstandig te werken met veel eigen verantwoordelijkheid, maar met begeleiding.

Er is ruimte voor eigen inbreng en ideeën. Je werkt samen met een groep betrokken vrijwilligers.

Als stagiair(e) op Tuinderij Eyckenstein kan je leren en ervaren hoe het is om biologisch tuinder te zijn

Bel mij vooral als je belangstelling hebt en/of wilt komen kijken.

 

Periode

Vanaf maart 2017

 

Meer informatie:

Tuinder: Luuk Schouten, tel: 0644545537

email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.landgoedgroenten.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel