Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

bleijendijk-1Ambities om biologische kazen te maken en andere zuivelproducten?

Dan zoeken we jou!
 

 

 

Landgoed Bleijendijk is op zoek naar iemand die 
gepassioneerd is van biologische zuivel en de verwerking ervan. 

De persoon heeft de mogelijkheid om zelfstandig een zuivel-verwerkingseenheid te ontwikkelen in samenwerking met het landgoed en mee te denken en te werken in de afzet van de producten. 


Landgoed Bleijendijk is druk bezig met het uitbreiden van het scala aan landgoedproducten; momenteel naast het rundvlees, de groenten, sap en thee, binnenkort ook schapenvlees en schapenvachten.

Boerderij Bleijendijk produceert biologische melk van hoge kwaliteit die nu rauw te koop is op het bedrijf, maar we zouden graag zien dat we de melk in de vorm van andere zuivelproducten aan kunnen bieden. Daarvoor zoeken we dus op dit moment een geschikte partij om dat met ons op te zetten en uit te voeren.

Ben jij of ken jij degene die de passie, tijd en zowel organisatorische als financiële capaciteiten heeft om zoiets, van klein naar groter op te zetten met ons op het prachtige Landgoed Bleijendijk en daarmee onderdeel te worden van de actieve en bloeiende gemeenschap?

Neem dan contact op met ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.bleijendijk.nl

Vught – Noord-Brabant

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel