Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

huissevenaerVoor aankomend seizoen zijn wij opzoek naar een medewerker of stagiaire.

In 2014 zijn wij begonnen met de doorstart van ons tuinbouwbedrijf op Landgoed Huis Sevenaer, in Zevenaar. Het bedrijf bestaat nu uit 2,5 ha. extensieve vollegrond groenteteelt op zavel. Alle producten worden direct aan de consument of aan winkels in de omgeving verkocht.

Na de eerste drie rumoerige jaren van starten, kennismaken en afzet creëren komen we nu in iets rustiger vaarwater.

Wij zoeken iemand die serieus door wil gaan in het tuinders vak, trekker ervaring heeft en in het bezit is van een goede arbeidsethos, B rijbewijs is een pre.
Wij bieden een veelzijdige werkplek, mogelijkheid om verantwoordelijkheid te nemen, een arbeidsvergoeding, kost en inwoning is ook een mogelijkheid.

Tuinderij Huis Sevenaer is gevestigd op Landgoed Huis Sevenaer, door samen te werken ontstaat een dynamisch geheel  waarin grondstoffen, kennis, machines en arbeid uitgewisseld kunnen worden. Landgoed Huis Sevenaer is een eeuwen oude boerderij die volop in ontwikkeling is.

Reageren kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel