Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

AGF Medewerker

Wij zijn per direct op zoek naar een medewerk(st)er met ervaring met en kennis van groenten en fruit en zuivel voor deze afdeling, het betreft 24-26 uur, locatie Velp.

Ervaring en kennis wil zeggen: inzicht in de seizoenen, kennis van herkomst en van verschillende soorten groenten en fruit, kennis van presentatie en dat alles binnen een commercieel kader.

Het is werk voor een aanpakker die ook fysiek sterk is.

Heb je interesse, en ben je echt gemotiveerd?  stuur dan een berichtje met je motivatie waarom je bij Simply Delicious wil werken naar: vacaturea(at)simplydelicious.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel