Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

weldadigheidDe Tuinen van Weldadigheid in Veenhuizen is op zoek naar 1-2 stagiaires. Op ruim 3 hectare wordt wellicht de grootste variatie aan aardappelen, knofloken, bonen en andere eetbare gewassen gekweekt. Dit in een mooie setting en met hulp van een bont gezelschap aan “vrijwilligers”. Naast Jolanda en Lambert zijn er vrijwel altijd wel een paar vrijwilligers uit de buurt, zorgcliënten, stagiaires en in het zomerhalfjaar gemiddeld 4 buitenlandse “helpers” (via www.helpx.net). Dit is de perfecte plaats als je wat wilt leren over instandhouding van oude rassen, vermeerdering, selectie etc. maar ook als je wilt zien hoe je in de praktijk landbouw, zorg en toerisme kunt combineren.

 

Meer weten? Kijk op de site, mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel Lambert (06 – 404 906 02)

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel