Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

HoofdfotoDe wide Luts

 

Heidenskipsterdyk 8, It Heidenskip

Vraagprijs: € 750.000,-  k.k.

 

Op deze unieke locatie kan het rustige landleven worden gecombineerd met kleinschalig, natuurvriendelijk agrarisch ondernemen.

 

Agrarisch gebouwencomplex met twee wooneenheden, een biologische vleeskuikenhouderij, een paardenhouderij met rijbak en rijhal en een aantal bedrijfsopstallen met diverse gebruiksmogelijkheden, gelegen op een zeer geschikte locatie in Zuidwest Friesland, onder de rook van Workum op een kavel grond van 2 hectare 83 are 99 centiare. Indien gewenst is professionele begeleiding bij de vleeskuikenhouderij ruim voor handen.

 

Voor informatie zie ook de volgende sites:

http://www.funda.nl/koop/it-heidenskip/huis-49068233-heidenskipsterdyk-8/

 

http://www.opdehoekmakelaardij.nl/aanbod/woningaanbod/it-heidenskip/koop/huis-3420682-Heidenskipsterdyk-8/

 

www.specialordinary.com

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel