Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

AuPatûrageWe zijn sinds 2001 gevestigd in het Parc Regional Périgord-Limousin, en produceren biologische geitenmelk, waarvan we een deel zelf verkazen en een deel aan een kleine biologische zuivelfabriek in de buurt leveren. De afzet van onze kazen is voornamelijk gericht op de biocoops (natuurvoedings- winkels) en een aantal restaurants en scholen in de omgeving. In de zomermaanden ontvangen  we tevens bezoekers voor rondleidingen op de boerderij.

Ziekte en invaliditeit hebben ervoor gezorgd dat we in een nieuwe fase van het boerenbestaan  zijn terecht gekomen, we gaan ons anders organiseren.

                                                                          Derhalve zoeken wij een enthousiaste persoon die de productie van onze kazen kan voortzetten en buiten de fabricatie-dagen om  deel wil nemen aan de andere bezigheden op de boerderij zoals voeding en verzorging van de dieren, melken, organiseren van weidegang, onderhoud van het land, maar ook in de groentetuin of bij de bereiding van medicinale producten etc. De begeleiding van de stagiaire richt zich voornamelijk op deze werkzaamheden. Het doel is om voor iedereen een prettige en afwisselende manier van samenwerking te creëren én rekening te kunnen houden met een handicap.

Bij voorkeur met rijbewijs . Kost en inwoning in overleg. Taalcursus en op langere termijn eigen woonruimte  optioneel.

Interesse ? Zoek contact met Louise en Gundula, mail : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., tel. 0(033-)6 40 24 55 61 (Whatsapp)

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel