Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Casa de Santa Isabel is een woonwerkgemeenschap voor Sociaaltherapie op anthroposofische basis, in São Romão bij Seia in Midden-Portugal.

Er zijn 85 zorgvragers, waarvan de helft intern woont. Medewerkers zijn er ca. 60, waarvan 40 intern. Onze salarissen delen wij met elkaar in een sociaal fonds.

Wij zoeken een BOER(IN) die de kleinschalige BD-landbouw verder wil helpen ontwikkelen.

Momenteel is er een kruiden- en een groentetuin, grazen er een paar koeien op de terrassen met olijven- en walnotenbomen (ca 3 ha). Op een terrein in bruikleen in een ander dorp wordt hooi gemaakt en vindt akkerbouw plaats.

 

Het is voor ons belangrijk dat de verschillende aktiviteiten op elkaar afgestemd en gecoordineerd worden, dat de landbouw wezenlijk bijdraagt aan de voorziening van gezond voedsel voor de gemeenschap en een goede werkplek biedt aan een aantal bewoners.

 

Als je dat aanspreekt en als je denkt daar een belangrijke bijdrage aan te willen en kunnen geven, neem svp dan kontakt op met:

 

Bert ten Brinke

+351 916 423 852

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.casasantaisabel.org

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel