Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

kruidenhoeveStichting De Kruidenhoeve beheert educatieve, biologische kruiden- en groentetuinen rondom een boerderij in natuurgebied het Reestdal. Dat gebeurt al bijna 20 jaar. Wij hebben plaats voor een stagiare.

De tuinen zijn open voor bezoekers in juni, juli en augustus op dinsdag- en woensdagmiddag. Groepen kunnen we, op afspraak, ook op andere dagen ontvangen.

Op onze website (www.kruidenhoeve.nl) is uitgebreide informatie te vinden. Onze bedoeling is om bezoekers te inspireren om open te staan voor mogelijkheden die de natuur biedt om gezond te leven met het gebruik/telen van genees- en keuken kruiden, een grote diversiteit aan (vergeten) groenten, enz.


Wat we van een stagiair verwachten is dat hij/zij geïnteresseerd is in kruiden en groenten, zelfstandig mee wil werken met onderhoud en meewerkt aan voorlichting om de bijzondere waarde van bijvoorbeeld groenten duidelijk te maken. Start van de stage in overleg.

De Tuinen van De Kruidenhoeve zijn te vinden in het buitengebied van Balkbrug. Er gaat een bus (29) van Zwolle naar Balkbrug waar we zo nodig iemand kunnen afhalen. We denken aan een dag per 1 of 2 weken.

Reiskosten zijn bespreekbaar, mits je min of meer uit de regio komt.
Uiteraard kunnen we mondeling of telefonisch alle details bespreken.

Met vriendelijke groet,
Anneke en Willem Smits
0523-656049

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel