Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

terp.jpgWij hebben een gemengd bedrijf met vleesveehouderij en akkerbouw in de betuwe en zijn op zoek naar een gemotiveerde boer. Ongeveer 30 jaar geleden is Jeroen Robbers na het afronden van de Warmonderhof op Thedingsweert in Erichem (vlakbij Tiel) neergestreken en is daar een groenteteelt bedrijf begonnen op 1ha

Inmiddels zijn we uitgegroeid naar 100ha gemengd bedrijf met akkerbouw, vleesvee, natuurontwikkeling, energieopwekking en specialisatie in pompoenen. Rinke Robbers zit sinds 4 jaar volledig in de VOF en het pompoenenbedrijf. Aangezien de pompoenen steeds meer aandacht van ons vragen hebben we naar ons idee te weinig aandacht en tijd voor het boerenwerk.

Nu zijn we dus op zoek naar iemand die hier volledig voor de koeien wil zorgen en ambitie heeft om er zijn eigen onderneming in te vinden. Er zijn hier veel mogelijkheden voor iemand die kansen ziet die graag iets wil opbouwen in de biologische sector. Ook is er woonruimte beschikbaar.

 

Bij interesse graag contact opnemen met Rinke, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0622324470

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel