Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

logoblauwehuisHet Blauwe Huis B.V. is een bekend  biologisch-dynamisch kruidenbedrijf en levert al bijna 40 jaar een ruim assortiment van kruiden en specerijen aan natuurvoedingswinkels en verwerkers, hoofdzakelijk in Nederland en België.

Voor onze verpakkingsafdeling zoeken wij een meewerkend teamleider  voor min. 32 uur.

Na een uitgebreide inwerkperiode word je als teamleider verantwoordelijk voor de organisatie van de verpakkingsafdeling waar je samen met een klein team de wekelijkse bestellingen klaarmaakt.  Goede communicatie met je teamleden, secure registratie van de werkzaamheden, aandacht voor kwaliteit en jeugdig enthousiasme voor het geheel van het bedrijf, worden van je gevraagd.

Op termijn zouden wij graag zien dat je een dragende functie binnen het bedrijf kan gaan vervullen, daarom zoeken wij  iemand met hart voor de biologisch-dynamische landbouw die zich langdurig met ons bedrijf wil verbinden. Praktijkervaring in de natuurvoedingsbranche of op een BD-bedrijf zijn dus belangrijk.

Voor meer informatie over deze functie kun je van ma t/m do bellen naar 0522-481827 (vragen naar Jan-Kees, Paulien of Bartinka)

Sollicitatiebrieven met CV graag uiterlijk 16 november mailen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. o.v.v. sollicitatie teamleider verpakkingsafdeling

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel