Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Door het wegvallen van een van de eigenaren door ziekte wordt er in de periode november tot en met februari (of een gedeelte ervan) dringend hulp gezocht. Op het programma staan met name werk aan omheiningen en bosranden, en hulp bij het voorbereiden en in goede banen leiden van de aflammerperiode. Tegenover het harde werken staan kost en inwoning, een bescheiden financiële beloning en natuurlijk een prachtige leerzame ervaring!

 

Het bedrijf wordt al ruim 15 jaar op biologische wijze gerund door Gundula en Louise; helaas is Louise ernstig ziek geweest en moet zij nog ruim tijd nemen voor haar herstel.

Op de boerderij worden ongeveer 150 melkgeiten gehouden van wiens melk in gewone tijden zelf kaas wordt gemaakt die lokaal wordt afgezet.

 

Mensen die affiniteit hebben met geiten,  van aanpakken houden en toe zijn aan een mooie tijd in Frankrijk kunnen – gewoon in het nederlands – een mail sturen naar:

 Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel