Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

 

Wij hebben stage (voltijd- en deeltijd-) plekken op onze tuinderdij De Meander .

De Meander is een bedrijf in Brummen dat  ligt in de prachtige IJssel vallei dichtbij Zutphen. Waar we op voornamelijk zavel grond en klei in de open grond  en in folie tunnels (1200m2 )diverse (60 soorten) groente telen. We kiezen ervoor om te telen op smaak en kweken dan ook veel zelf op. De afzet is voornamelijk in de boerderij winkel, pakketten en naar een aantal winkels en restaurants in de buurt en Odin. Daarnaast hebben we 100 legkippen en de fruitboomgaard.

We ploegen niet meer maar werken  met de Dammcultuur volgens Julian Turiel (ruggencultuur)waardoor we de grond wel diep bewerken maar niet keren. Er is voor stagiaires de mogelijkheid om te leren oogsten en bestellingen klaar maken, teel technische  kennis op te doen en alles te weten te komen over de gewas verzorging, kortom: je komt in aanraking met  alle tuinbouwmatige werkzaamheden. Op de Meander is het mogelijk om tijdens je stage te verblijven in een grote sta caravan.

Bedrijf: De Meander

Interesse? Voor meer info zie :Website: www.demanderbrummen.nl .....

Voor contact over stage kunt u terecht bij: Marrie en Henk 06 42787419, Sanne 06 14996924

Of mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel