Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Op het prachtige Landgoed Bleijendijk wordt gewerkt aan de integratie van biologische landbouw, natuurbeheer en spiritualiteit. Contact met de natuur is de basis waarmee zowel veel workshops op het landgoed werken als de biologische boer op de landereijen, de tuinders op de BD-tuinderij en de kinderen tijdens het natuuronderwijs.

Het landgoed is nog op zoek naar iemand die de natuur op Bleijendijk ook toegankelijk maakt voor mensen die voor het ritme van de dag en de seizoenen een dagbestedingsplek zoeken. Hiervoor is er op het landgoed een zeer volumineuze rietgedekte boerderij beschikbaar. Dit pand met enorme potentie snakt naar enthousiaste ondernemers die daar een prachtig bijennest aan leven in ontwikkelen en mensen kunnen ontvangen die zorg krijgen en dat kunnen koppelen aan allerhande ambachten en leerplekken voor deze mensen.

 

Ben jij degene met deze enthousiaste werkhanden en hart voor mensen? Dan zijn we hoogstwaarschijnlijk op zoek naar jou! Je kunt bij ns een brochure aanvragen met  praktische informatie en foto’s van het pand dat in erfpacht verkocht zal worden aan degene die met een bezield plan en gedegen financiële planning past bij Landgoed Bleijendijk.

Laat je inspireren!

 

Voor vragen of opmerkingen: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.bleijendijk.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel