Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geĆÆnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Stadsboerderij Osdorp biedt een stageplaats aan een student (of 2 studenten) die graag willen leren wat het is om Stadsboer te zijn midden in een woonwijk in een grootstedelijke omgeving. Natuurlijk gaat het over de (biologische) productie van groenten. kruiden en fruit. Maar evenzeer over educatie, recreatie, aansturing van vrijwilligers, horeca en zorg. Je zet een aantal waardevolle stappen naar het zelfstandig draaien van een Stadsboerenbedrijf.

 

Wie zoeken we?

We zoeken een student die minimaal 2 dagen per week werkzaam zal zijn op de boerderij. Hij of zij is makkelijk in de omgang, leergierig, enthousiast en neemt in de loop van de stage leiding over (een deel van) de moestuin. Het werk is breder dan alleen het werk in de moestuin: programmering, zorg, aansturing van vrijwilligers: hij of zij heeft er plezier in om ingezet te worden op meerdere fronten. Hij of zij werkt nauw samen met de beheerder en is onderdeel van het moestuinteam van de boerderij.

 

Wat bieden wij?

Een unieke kans om je te ontwikkelen als stadsboer / sociaal ondernemer. Je krijgt de vrijheid om samen met anderen te experimenteren en te leren. Er is veel kennis in huis over teelt, sociaal ondernemerschap en buurtgericht werken.

 

Meer informatie?
Lijkt je deze stageplaats wel wat voor jou? Meld je dan aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel met de beheerder/ondernemer Martin ten Brinke (06-24238818). Onderdeel van de procedure is een (korte) motivatiebrief en een gesprek. De stage start al dit najaar, exacte datum in overleg met student en opleiding.

 

Meer info: www.stadsboerderijosdorp.nl

 

 

Martin ten Brinke
Beheerder/ondernemer Stadsboerderij Osdorp

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel