Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

groenkaderHet Groene Kader is een tuinderij van 0,5 ha met een kleine koude kas. De tuinderij ligt in Vreeland. Onder de rook van Amsterdam, in de buurt van Loenen aan de Vecht. Ik werk biologisch. Mijn afzet is aan biologische winkel Moen in Weesp en enkele lokale bedrijven. Dit jaar zijn we gestart met de groentetassen. Verder heb ik een kleine boerderij winkel.

De tuinderij is gelegen op het terrein van Boerderij Landzicht, Centrum voor hulpverleners. Gedurende de week zijn er therapiegroepen en trainingen. Zij maken soms ook gebruik van de tuinderij en de kas. Verder heeft Landzicht kippen en 2 blaarkoppen.

Ik ben ook ergotherapeut. Ik begeleid af en toe therapie op de tuin of geef behandelingen. Dit betekent dat ik niet 5 volle dagen op de tuinderij fysiek aanwezig ben. Naast mijzelf als tuinder, is er nog 2 dagen in de week een tweede tuinder en enkele vrijwilligers.

 

Wat zoek ik?

Start je net de opleiding en wil je ervaring op doen?

Per 1 september 2016 ben ik op zoek naar stagiaires, die leergierig zijn en zelfstandig kunnen (leren) werken. Verder is het van belang, dat je sociaal vaardig bent en flexibel kan zijn in het werk.

 

Wat bied ik?

Een prachtige, fijne plek om te werken. Delen van mijn ervaring hoe het is om een eigen tuinderij op te starten. Twee enthousiaste tuinders op het bedrijf.

Enthousiasme om te vertellen en uit te leggen over de groenteteelt en het oogsten.

Wekelijks de groenten voor thuis.

 

Je kunt meer over mij en mijn bedrijf vinden op mijn website. www.hetgroenekader.nl

Of kom je gewoon een keer oriënteren. Dan kan en mag altijd.

 

 

 

Gegevens:

Het Groene Kader

Monique van Poppel, tuinder en ergotherapeut

Nigtevechtseweg 37

3633XR Vreeland

t: 06-41313748

e: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

w: www.hetgroenekader.nl

 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel