Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Op landgoed de Rading op de grens van Hilversum en Loosdrecht is plaats voor dag- en deeltijdstagiaires. Vanaf januari 2016 werken we hard aan de inrichting en vervolmaking van de tuinderij. We doen dit samen met vrijwilligers en stagiaires. We telen voor onze CSA-groep zoveel mogelijk soorten groenten en hebben ook een zelfpluk-bloementuin. Onze tuinderij is een hectare groot, lekker op het zand.

Op het terrein bevindt zich ook een landgoedwinkel/horecagelegenheid. Verder bieden we dagbesteding aan een aantal zorgcliënten. Bij de teelt ligt een belangrijk accent op het zelf voorzaaien, en proberen we zo weinig mogelijk mechanisatie toe te passen. Als je zelf ideeën hebt en die wilt uitwerken staan we daar altijd voor open! 

 

Contactgegevens:

 

CSA Tuinderij LandinZicht

Wietse Bakker / Remy van Baal

Rading 1b

1213 RK Hilversum

Telefoon  06 523 36 247 (wietse)

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

csa-landinzicht.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel