Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Boerderij Groeizaam is onderdeel van Triade en is er voor mensen met een hulpvraag. Deze zorgboerderij ligt aan de rand van Emmeloord (Pilotenweg 7A). Dit is een biologisch tuinbouwbedrijf van 5,5 ha waar verschillende werkzaamheden worden uitgevoerd met en door cliënten. Deze cliënten hebben behoefte aan een veilige werkplek en hebben een verstandelijke of psychiatrische beperking.

Op 4,5 ha land worden verschillende gewassen geteeld waaronder aardappels, wortels, verschillende kolen, pompoenen en grasklaver. Daarnaast is er ook 1 ha kleine tuin waar veel verschillende groentes, bloemen en fruit worden geteeld. Ook hebben we een kas van 700 meter waar de cliënten werkzaam in zijn. Er zijn ook cliënten werkzaam in de winkel waar een deel van de eigen producten worden verkocht,  dit assortiment wordt aangevuld met andere biologische producten.
We zijn op zoek naar een enthousiaste stagiaire met affiniteit in de zorg.

Wat wordt er van je verwacht:

  • Affiniteit in het omgaan met mensen met een ondersteuningsvraag;
  • Zelfkennis en relativeringsvermogen;
  • Communicatief vaardig;
  •  Betrouwbaar in het nakomen van afspraken;
  • Gevoel voor humor;

Wat kunnen wij bieden:

  • Een leuke en gezellige werkplek
  • De mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen op gebied van zorg en landbouw.
  • Mogelijkheid om mee te denken in het ontwikkelen van nieuwe plannen.erkzaamheden. De werkplek biedt de gelegenheid zich verbonden te voelen met het bedrijf, mogelijkheden te ontwikkelen en verantwoordelijkheden te dragen.

Voor vragen of opmerkingen kan er contact worden opgenomen met zorgboer Marc van Niekerk.

Telefoonnummer:  0610164343
Emailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel