Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Landgoed Huis Sevenaer is een gemend agrarisch bedrijf met akkerbouw, vleeskoeien, bos, tuinbouw en hoogstamfruit. Er wordt al sinds de jaren 70 biologisch gewerkt. Voor de tuinbouw zoeken we een stagiaire.

logoSinds 2014 telen  wij zo’n 50 verschillende gewassen op 2.5 hectare zavelgrond. Onze producten verkopen we op de markt in Nijmegen en in groentepakketten. Wij zijn een jong bedrijf op een oude plek. Zowel de tuinbouw als het landgoed zijn volop in ontwikkeling. Wij werken met een beperkte club vrijwilligers, seizoen medewerkers, vrienden, stagiaires, 2 trekkers en een aantal lowtech machines. 

We zoeken iemand die:
- De handen uit de mouwen kan steken, niet snel opgeeft en mee wilt denken
- Zelfstandig taken kan uitvoeren
- Bij voorkeur (dus niet noodzakelijk) in het bezit is van een rijbewijs

Wat bieden we?
- Een leerzame stageplek tijdens het derde teeltseizoen
- Afwisselend werk in een goede open sfeer
- Begeleiding in het stellen en behalen van leerdoelen
- Voldoende ruimte voor jou persoonlijke ontwikkeling
- Kost en inwoning in overleg

Lijkt het je leuk om ons team te versterken of wil je meer informatie? Stuur dan een  mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  Wij zijn ook telefonisch te bereiken op: 0614497538

 

Groeten, Fenna en Martijn! 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel