Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

Stadsfarm wil op unieke/aparte wijze laten zien hoe voedsel geteeld kan worden en voor velen is dat (behalve de eigen moestuin natuurlijk) dichtbij huis. Ook binnen de veranderende omgeving van de stad kan landbouw een plek krijgen, zonder dat het hoeft te concurreren met bijvoorbeeld een winkel of kantoor.


Voor de 2 projecten die urban farming start-up Stadsfarm momenteel uitvoert, ben ik op zoek naar een enthousiast persoon. Daarnaast zijn er ideeën voor nieuwe projecten en zitten enkele samenwerkingen in de pijplijn.


Binnen Stadsfarm zijn er legio aan mogelijkheden om ervaring op te doen afhankelijk van wat jij wil leren, wat je kan en wat Stadsfarm op dat moment nodig heeft. Kortom: je hebt er zelf een grote zeg in. Heb je groene vingers? Ben je goed in mensen meenemen in het fenomeen stadslandbouw tijdens een workshop desktop aquaponics of ben je een uitmuntende organisator? Of vind je het een uitdaging om te kijken of andere steden interesse hebben in het volgende project dat we nog moeten ontwikkelen en opzetten.

 

Je krijgt ervaring met en kennis van het draaien van een groene onderneming en krijgt vanuit eerste hand mee wat het is om een onderneming op te zetten en draaiende te houden.

Aangezien de projecten niet veelvuldig voorkomen gaat het om kennis opbouw van redelijk innovatieve systemen, maar ook om het draaien van workshops en het uitleggen/presenteren van de projecten aan publiek en commerciële gegadigden.

Jij als ideale stagiair/werkervaringzoekende:

- bent enthousiast

- weet waar je goed in bent en waar je nog in wil ontwikkelen

- wil meehelpen een start-up in urban farming succesvol te maken

- bent een self starter en kan goed zelfstandig werken

- weet ideeën om te zetten in concrete acties

- bent open en een easy going persoon

- wil van anderen leren en laat anderen leren van jouw ervaring en kennis - kan goed presenteren, groepssessie leiden

- kan disciplines aan elkaar koppelen

- hebt een passie voor voedsel en waar dit vandaan komt.

Mocht jij de ideale persoon voor Stadsfarm zijn, dan hoor ik dat graag via: - www.stadsfarm.nl

- Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Tijdens een kop koffie/thee kunnen we dan kijken of we bij elkaar passen. 

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel