Vacatures in de sector

Deze pagina geeft een overzicht van vacatures, te koop staande bedrijven, aanbod van stageplaatsen en samenwerkingspartners. De vacaturepagina is beperkt tot de biologische sector, zowel voor productie, verwerking als handel. De vacaturepagina heeft als doel om vraag en aanbod bij elkaar te brengen, maar ook als doel om studenten en andere geïnteresseerden een beeld te geven van vraag en aanbod in de sector.

Naast deze pagina is er    landgilde    Deze site wordt door Warmonderhof ondersteund. Het is wel nodig om de vacature zelf bij die site aan te melden. 

Vacatures voor deze site kunnen, eventueel met einddatum, worden gestuurd aan Ruud Hendriks, r.hendriks@aeres.nl. Graag als tekstbericht (Word) en niet als PDF aanleveren, indien mogelijk met een foto of logo voor de illustratie. Aan de plaatsing zijn geen kosten verbonden. 

 

 

 

 

In Haarlem staat ons biodynamisch groentebedrijf; stadstuinderij Wij Telen Groente. We telen op 2.3 hectare 40 soorten groenten, aardappels  en daar eten elke week zo’n 350 oogstgenoten van. Daarnaast hebben we een mooie bloemen- en kruidentuin ingericht waar je de mooiste boeketjes kunt kopen. De KweektuinKas aan de Kleverlaan in Haarlem  is verbonden aan Stadstuinderij WTG en er worden regelmatig groenten uitgewisseld, waardoor er nog meer variatie in het aanbod ontstaat zoals heerlijke tomaten, komkommers, paprika’s en pepertjes uit de Kas. Het derde bedrijf van de Nieuwe Akker is Moestuin Leyduin in Heemstede.

We zijn een zogenaamd CSAbedrijf – community shared agriculture; de oogstgenoten betalen aan het begin van het jaar hun oogstaandeel en mogen dan wekelijks komen oogsten. We liggen echt aan de rand van de stad en onze deelnemers komen lopend en op de fiets hun groente halen. We werken met veel vrijwilligers van alle leeftijden en daarnaast ook met zorgclienten.

Kortom het is een zeer dynamisch bedrijf waar we nu met twee tuinders werken Erik de Keulenaar en Yolande Koot; beiden ook geschoold aan de Warmonderhof. 

 

Wij zijn op zoek naar één of meer enthousiaste en gemotiveerde stagaires die één of meerdere dagen in de week willen meewerken op ons bedrijf. We zijn een echt stadslandbouwbedrijf waar veel ruimte is om dingen te ontdekken en te ontwikkelen.

Heb je geen of weinig ervaring?  Dat is geen probleem! Je leert al doende  zaaien, planten, bemesten, water geven, trekker rijden, teeltplannen maken en ook hoe de organisatie van zo’n bedrijf is. Ook studenten die komend jaar aan de studie gaan beginnen, kunnen bij ons terecht. En ook een zomerstage is mogelijk.

 

Ben je geinteresseerd en/of wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact op met Erik de Keulenaar

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

tel. 06 16898282

 

Voor meer informatie, filmpjes en foto’s : www.denieuweakker.nl

Mbo-opleiding

Biodynamische landbouw
voltijd en deeltijd 

 

Actueel

Agenda en open dagen
Avondklassen
Vacaturebank

Studentenverhalen

Voltijdstudenten over
studiekeuze &
toekomstplannen
 

Studentenverhalen

deeltijdstudenten over
studiekeuze & toekomstplannen

Bedrijvendatabase  Warmonderhoffers
 

 

Ook jouw toekomst?

Warmonderhof in beeld

 

Instagram

Nieuwsbrief mobiel